45 16 12 22 kontor@bennekovs.dk

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker kold te.

FRISKBRYGGET,

FAIRTRADE & ØKOLOGISK

Lemonader – lige så lækre som hjemmelavet. Det er faktisk rigtig nemt at lave en ærlig og lækker læskedrik. Man skal bare mixe friskpresset juice med lidt rørsukker og danskvand, og så er drikken klar!

LemonAid bruger ALDRIG tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer. Hvorfor? Der er ingen grund til at prøve at forbedre det perfekte. Sådan bliver det gjort over hele verden, fra de smilende juice-wallaher på strandene i Sri Lanka til børn der leger på forstædernes fortove.

LemonAid er ikke som andre læskedrikke. Hele ideen og tankerne bag produkterne er lavet for at hjælpe andre og har stort fokus at gøre godt for andre. Det provokerende slogan “Drinking helps” klinger derfor på ingen måde hult, for det hjælper rent faktisk andre at drikke LemonAid.

CHARITEA GREEN

Charitea Green indeholder frisk trukket økologisk grøn te, økologisk ingefær, saft fra økologisk dyrkede agaver, økologisk honning & økologisk citronsaft.

Grøn te, ingefær, agavesaft og honning bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 98 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA BLACK

Charitea black indeholder frisk trukket økologisk sort te, saft fra økologisk dyrkede agaver & økologisk citronsaft.

Sort te, agavesaft og citron bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 93 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA RED

Charitea Red indeholder frisk trukket økologisk rooibos te, økologisk agavesirup, økologisk passionsfrugt saft & økologisk hyldeblomstsaft.

Denne iste er lavet på fyldig rooibos-te, smagen er fremhævet med passionsfrugtsaft og hyldebærsaft og til sidst afrundet med agavesirup.

Passionsfrugt saft, hyldeblomst saft og agavesirup bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 100% eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

CHARITEA MATE

Charitea Mate indeholder frisk trukket økologisk mate & sort te, saft fra økologisk dyrkede agaver, økologisk citronsaft, økologisk appelsinsaft & kulsyre.

Sort te, mate te, agavesaft, appelsin og citron bliver handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 29 % eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

22 MILLIONER TIL SOCIALE PROJEKTER

Pludselig en dag tændte pæren hos Paul, grundlæggeren af LemonAid GmbH i Hamburg. Hvad nu hvis vi, i stedet for at lave lommepenge på at sælge lemonade, kunne lave penge til velgørenhed? Ud af den tanke blev LemonAid og ChariTea født!

For hver solgt flaske donerer producenten 5 Eurocent (ca. 40 ører) til velgørende sociale formål i de områder, hvor råvarerne indkøbes. I løbet af de sidste 8 år har LemonAid og ChariTea indsamlet mere end € 3.000.000 eller ca. kr. 22.500.000, som blandt andet har resulteret i nyopførte skoler i Sri Lanka og computere til børnene i de skoler.

Nyd derfor en LemonAid eller ChariTea med god samvittighed – det hjælper andre at drikke.

HVER GANG DU KØBER EN CHARITEA, STØTTER DU LEMONAID FONDEN, DER STØTTER SOCIALE PROJEKTER I DE OMRÅDER HVOR VI HENTER VORES RÅVARER! 

Vi har allerede rejst mere end 2 millioner Euro til Skoler, Solcelleprojekter & mange andre initiativer i Syd Afrika, Sri Lanka og Mexico.

Vi arbejder ud fra princippet, Hjælp andre til at hjælpe dem selv.

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker iste og lemonade.

{

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker friskbrygget iste.

UPCYCLE

KONTAKT OS