45 16 12 22 kontor@bennekovs.dk

Økologisk, Fairtrade, Bæredygtig og Velgørehed i en flaske.
Drinking Helps !

ØKOLOGISKE FAIRTRADE LEMONADER

Lemonaid – lige så lækre som hjemmelavet. Det er faktisk rigtig nemt at lave en ærlig og lækker læskedrik. Man skal bare mixe friskpresset saft fra frugter med lidt rørsukker og danskvand, og så er Lemonaid klar.

LemonAid bruger ALDRIG tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer. Hvorfor? Der er ingen grund til at prøve at forbedre det perfekte. Sådan bliver det gjort over hele verden, fra de smilende juice-wallaher på strandene i Sri Lanka til børn der leger på forstædernes fortove.

LemonAid er ikke som andre læskedrikke. Hele ideen og tankerne bag produkterne er lavet for at hjælpe andre og har stort fokus at gøre godt for andre. Det provokerende slogan “Drinking helps” klinger derfor på ingen måde hult, for det hjælper rent faktisk andre at drikke LemonAid.

Vi leverer gratis ved køb af 10 kasser i hele Danmark

LEMONAID PASSIONSFRUGT

Denne lemonade er med eksotisk passionsfrugt. Smagen er afrundet med mango og er sødet med lidt rørsukker.

Lemonaid Passion indeholder økologisk passionsfrugt saft, økologisk rørsukker, økologisk limesaft, økologisk mangosaft, & kulsyre intet andet.

Passionsfrugt saft, limesaft, mangosaft og rørsukker handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 100% eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

LEMONAID BLODAPPELSIN

Lemonaid blodappelsin indeholder økologisk blodappelsin saft, økologisk rørsukker, økologisk grapefrugt, økologisk citronsaft, økologisk appelsinsaft, økologisk kirsebærsaft & kulsyre intet andet.

Appelsinsaft og rørsukker handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 36% eksl. vand.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

LEMONAID LIME

Lemonaid Lime indeholder økologisk limesaft, økologisk rørsukker & kulsyre intet andet.

Limesaft og rørsukker handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder Ialt 100 % eksl. vand.

Den økologiske Limefrugt kommer fra Mexico og den økologisk rørsukker fra Paraguay.

Sælges som hele kasser: 24 x 33 cl. flasker

30 MILLIONER TIL SOCIALE PROJEKTER

Pludselig en dag tændte pæren hos Paul, grundlæggeren af LemonAid GmbH i Hamburg. Hvad nu hvis vi, i stedet for at lave lommepenge på at sælge lemonade, kunne lave penge til velgørenhed? Ud af den tanke blev LemonAid og ChariTea født!

For hver solgt flaske donerer producenten 5 Eurocent (ca. 40 ører) til velgørende sociale formål i de områder, hvor råvarerne indkøbes. I løbet af de sidste 8 år har LemonAid og ChariTea indsamlet mere end € 4.000.000 eller ca. kr. 30.000.000, som blandt andet har resulteret i nyopførte skoler i Sri Lanka og computere til børnene i de skoler.

Nyd derfor en LemonAid eller ChariTea med god samvittighed – det hjælper andre at drikke.

HVER GANG DU KØBER EN LEMONAID, STØTTER DU LEMONAID FONDEN, DER STØTTER SOCIALE PROJEKTER I DE OMRÅDER HVOR VI HENTER VORES RÅVARER! 

Vi har allerede rejst mere end 4 millioner Euro til Skoler, Solcelleprojekter & mange andre initiativer i Syd Afrika, Sri Lanka og Mexico.

Vi arbejder ud fra princippet, Hjælp andre til at hjælpe dem selv.

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker lemonade.

{

Et ønske om at kunne ændre verden dråbe for dråbe, er udmundet i produktionen af lækker lemonade.

UPCYCLE

KONTAKT OS